Ervaring van cliënten

Energetische therapie - Feel Energy 9 Ervaring energetische therapie

Ervaring energetische therapie van cliënten

Benieuwd wat de cliënten van Feel Energy vinden van een energetische behandeling? Deze echte verhalen laten jou zien wat energetische therapie ook voor jou kan doen. Vanwege de privacy zijn de namen van de cliënten veranderd. 

“Monique heeft me op een fijne manier geholpen om uit een lastige periode te komen door een nuchtere en scherpe aanpak. Ze heeft me aan de slag gezet met kleine oefeningen die ik nog dagelijks gebruik en die erg praktisch zijn. Hierdoor, en door de energetisch behandeling (waar ik bij toeval bij kwam en eerder nog nooit gedaan had) zit ik weer beter in mijn vel en heb ik mezelf beter leren kennen. Superveel dank!”

Margriet

Vrouw, 35 jaar

Ervaring energetische therapie in Hoef en Haag

Ik heb de behandeling als erg fijn ervaren. De eerste behandelingen waren soms even heftig en voelde ik dat er veel los gemaakt werd. Dit vond ik soms een beetje spannend.
Daarna bouwde deze spanning ook steeds verder af en kon ik ontspannen een behandeling in gaan. Ook de gesprekken die we hebben gevoerd hebben me erg geholpen te relativeren en zaken van een andere/positieve manier te bekijken.
Het gronden en de uitleg over hoog sensitiviteit zijn een cadeautje. Hierdoor snap ik mezelf veel beter en leer ik beter naar mijn lichaam en geest te luisteren.

Vera

Vrouw, 35 jaar

ervaringen energetische behandeling

Ik vond de gesprekken prettig, maar ook uitdagend. Uitdagend in de zin dat ik verplicht aan het denken werd gezet en mezelf kon confronteren.
Ik wilde ook niet huilen in het begin maar dat mislukte al heel snel. De vragen werden dus goed gesteld. De sfeer was heel warm, ik voelde me echt gehoord en had ook het gevoel dat Monique vanuit een intrinsieke behoefte mij wilde helpen. Dat maakte het heel makkelijk voor mij om mijn verhaal te doen.
Ik vond het verder interessant om de energie, die ik tijdens de behandeling voelde, zijn werk te voelen doen. Ik kan verder niet goed verklaren hoe het wegnemen van de energetische blokkades invloed heeft gehad op mijn herstel.
Voor mijn gevoel hebben vooral de gesprekken dat gedaan. Maar ik ben zelf opgeleid tot toegepast psycholoog en daardoor gewend op deze (wetenschappelijke) manier te denken.

Anne

Vrouw, 36 jaar

ervaringen energetische behandeling
praktijkruimte Feel Energy behandeling

“Monique heeft mij kennis laten met Energetische therapie en me geleerd beter naar mijn lichaam te luisteren en liever voor mezelf te zijn.
Je hebt het vaak niet door maar je lichaam is slimmer en sneller dan je gedachten en kennis. Het spreekt ook altijd de waarheid. Je lichaam kennen helpt o.a. bij keuzen maken. Dingen begrijpen en omgaan met lastige situaties Zeker contact opnemen als je hoofd en hart nog dichter bij elkaar wilt brengen je lichaam nog beter wilt leren kennen en begrijpen.”

Mirjam

Vrouw, 38 jaar

Ervaring therapie

Ik heb meerdere psychologen gehad in het verleden die stuk voor stuk mijn situatie niet begrepen. Ik heb niet een probleem maar meerdere problemen die samenhangen met elkaar. Jij bent de eerste die het snapte! Jouw inbreng en positieve instelling heeft mij ontzettend veel geholpen. Jij wist zelfs mij te helpen om mijn nare verleden een plek te geven. Je was dan ook de eerste die zei dat ik het niet los hoefde te laten maar het een plek moest geven. En wat mij het meest geraakt heeft is dat je me ook heb geholpen met het een plek te kunnen geven. Jij bent de eerste persoon waar ik hulp bij heb gezocht die daadwerkelijk iets zegt maar er ook bij zegt hoe je iets kan doen. Je vertelt hoe je negativiteit om kan zetten in positiviteit op een nuchtere en begrijpelijke manier.

Jouw nuchterheid en duidelijke uitleg heeft een goede invloed op mij. Daarnaast heeft de energetische behandeling ook een super goed effect op mijn gehad. Kan je uitleggen wat er gebeurt nee, maar het werkt wel!

Romy

Vrouw, 39 jaar

Ervaring therapie
Ervaring energetische therapie

“Bij Feel Energy vind je in Monique een vrolijke, nuchtere energetisch therapeute. Ze heeft mij met afwisselend luchtige/diepgaande gesprekken, een goed boek en de nodige reflectie meer zelfinzicht gegeven. Hierdoor heeft ze mij door een periode heen geholpen waarin ik niet lekker in m’n vel zat. De energetische therapie was een fijne aanvulling op haar coaching! Ik heb me bij Monique altijd welkom en nooit te veel gevoeld.”

Suzanne

Vrouw, 25 jaar

Nog meer ervaringen?

Wil je nog meer ervaringen lezen? Deze vind je bij onze Google reviews.
Ben je in de praktijk geweest en wil je jouw ervaringen delen, dat kan! Schrijf hier je review.

Wil je het zelf ervaren?

Wil je meer weten over een energetische behandeling of wil je het zelf ervaren? We hebben speciale trajecten samengesteld.
De trajecten van Feel Energy zijn voor:
Als je last hebt van Burn-out klachten,
Wil je af van je Vermoeidheid?
Wil je beter om kunnen gaan met hooggevoeligheid?
Weer terug in balans tijdens corona.

Of neem vrijblijvend contact op en maak online een afspraak!

Geregistreerd Therapeut

Aangesloten bij VBAG en RBCZ.

Erkend door zorgverzekeraars

Deels vergoeding mogelijk.

Plan eenvoudig online je afspraak

Kennismakingsgesprek is gratis.

“De wet van de vrijheid is de weg van de liefde. Heb lief en doe wat je wilt.”
Aurelius Augustinus

Neem vrijblijvend contact op

Contact

Feel Energy
1ste Graaf van Hollanddijk 1a
4125 TK Hoef en Haag, Utrecht
Bekijk hier de routebeschrijving.

Einfo@feelenergy.nl
T.  0347 – 75 77 50
M.  06 – 29 492 989

Updates ontvangen?

Schrijf je in voor de laatste nieuwtjes!